Over ons

In 2014 hebben Trea Staal en Mariske Hekkenberg, al jaren lang vriendinnen en zangcollega’s, de krachten gebundeld. Ze vormen samen het “Golden Oldies Duo”: hits van de jaren 40 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren. Inmiddels is het Golden Oldies Duo uitgegroeid een hecht team van vijf zangeressen, die in wisselende duo’s op pad gaan met elkaar.

Het ontstaan
Trea en Mariske komen beiden uit een muzikaal nest. In 2002 kruisten hun wegen elkaar voor het eerst, bij Partyband Skylark, waar zij jarenlang samen zongen. Van 2004 tot eind 2013 maakten ze ook samen deel uit van vocal group Femme Vocale. Met deze groep traden ze al zeer regelmatig op voor oudere luisteraars in verzorgingshuizen. Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, is de basis voor het ontstaan van het Golden Oldies Duo. Naast de programma’s voor ouderen, is er ook een aantal leuke programma’s voor wat jongere generaties én kan ook een avondvullend feestje moeiteloos worden gevuld.

Golden Oldies Duo

IMG_9061
1946_395_-MG-1378-Crop
Maris-grijze bg

Trea Staal

Trea is een allround zangeres, met een uitgebreide ervaring op de bühne als frontvrouw van verschillende Top 100- en Partybands. Trea won verschillende talentenjachten en bracht in 2000 haar presentatie-cd uit, “Treya – On the cover”. Ter versterking van haar natuurtalent heeft ze zangworkshops gevolgd, onder meer onder begeleiding van Jeffrey de Nijs (Montezuma’s Revenge, Intermezzo). Trea is naast haar zangcarrière ook actief als tekstschrijfster voor muzikale producties voor particulieren en het bedrijfsleven. Een sprankelende, enthousiaste persoonlijkheid met een geweldige stem!

Mariske Hekkenberg

Mariske is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Ze rent als professioneel freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via backing vocals voor Grant & Forsyth en Mathilde Santing naar het Metropole Orkest. Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg met de groep D-licious Vocals, haar eigen akoestische combo Acoustically Yours en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. In de studio werkt Mariske regelmatig samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Samen met echtgenoot en saxofonist Louis Gerrits is zij eigenaar van Studio IJsseldijk, een multifunctionele A/V studio in Epse.

Pien Schneider

Pien studeerde aan het conservatorium in Utrecht; tegenwoordig is ze zelf hoofdvakdocent zang bij ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Ze was backing vocalist bij Henk Westbroek, Frans Bauer, Rene Froger en vele anderen en is lead vocalist bij verschillende coverbands. Ze maakt samen met Mariske ook deel uit van de groep D-licious Vocals.

Eileen Schilder-Top

Eileen was jarenlang hét gezicht van de theatergroep Jeans, waar ze zowel voor- als achter de schermen een belangrijke rol vervulde. Ze zat jarenlang samen met Mariske en Trea bij de vocal group Femme Vocale. Naast haar werk als zangeres, is Eileen ook locatiemanager bij een kinderopvang.

Saskia Kikkert

Saskia studeerde aan het Hilversums Conservatorium. Ze speelde onder meer in de musical Rent en was backing vocalist bij Henk Westbroek. Naast freelance zangeres is ze ook visagiste en geeft ze workshops Stembevrijding.

Janine Vos

Janine studeerde zang pop en jazz aan het conservatorium van Leeuwarden en Alkmaar. Na haar studie speelde ze hoofdrollen in de musicals Cyrano en Evita. Ze was backing vocalist bij André Hazes sr. en vele andere nationale en internationale artiesten. Naast het Golden Oldies Duo verzorgt ze met haar zus als ‘The Wedding Singers’ de muzikale omlijsting van huwelijksceremonies.

Louis Gerrits

Saxofonist Louis speelt alle saxen, klarinet en dwarsfluit. Hij speelt onder meer in de bands van Brigitte Kaandorp, Simone Kleinsma en Guus Meeuwis én bij het Golden Oldies Duo in het programma ‘S(w)ing & Sax’. Inmiddels is hij ook een bekend gezicht als geluidsman bij onze optredens.

Neem contact met ons op

    × Contact opnemen via WhatsApp!