Muziek voor ouderen

Speciaal voor senioren is een aantal leuke, muzikale programma’s ontwikkeld. Herkenbare liedjes in het Engels en het Nederlands, met een hoog meezinggehalte.

Alle programma’s kunnen zowel solo als door het Golden Oldies Duo worden uitgevoerd, afhankelijk van beschikbaarheid, budget en voorkeur.

We zijn zeer ervaren in het verzorgen van optredens voor ouderen met dementie. Persoonlijke aandacht en herkenbaarheid staan hoog in het vaandel.

Voor de wat jongere doelgroep hebben we nog een aantal programma’s ontwikkeld (ABBA, Goud Fout en een modernere variant van het Songfestival programma). Deze programma’s zijn hier te bekijken.

Reisje door de tijd

Het reisje door de tijd neemt de luisteraars mee op een muzikale reis die begint in de jaren 40 en eindigt in het heden. Uiteraard zijn de liedjes allemaal afgestemd op het publiek. Hits van Doris Day, Teddy Scholten, Elvis en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Saskia & Serge, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr en zelfs Frans Bauer passeren de revue.

Een programma vol herkenning en herinnering van ongeveer 2 x 45 minuten, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Trea, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Vier de bevrijding

Voor de maand mei heeft het Golden Oldies Duo een programma met Nederlandse en Engelse liedjes die grote hits waren in de jaren 40-45 en vlak voor en na de oorlog. Denk aan klassiekers als White cliffs of Dover, We’ll meet again, Sentimental journey, In the mood, Don’t sit under the apple tree en Bei mir bist du schön, maar ook Nederlandstalige liedjes als Diep in mijn hart, Als op het Leidseplein de lichtjes weer eens branden gaan en Als sterren flonk’rend aan de hemel staan. Vera Lynn, The Andrews Sisters, Doris Day, Glenn Miller, The Ramblers: ze komen allemaal voorbij!

Een ontroerend programma vol herkenning en herinnering van maximaal 90 minuten.

Ik hou van Holland

‘n Compleet Nederlandstalig programma, vol herkenbare hits van (vooral) toen, maar ook nu! Heerlijke meezingers als Aan de Amsterdamse grachten, Omdat ik zoveel van je hou, Weet je nog wel, die avond in de regen, Tulpen uit Amsterdam, Sjakie van de hoek, Het was aan de Costa del sol en Daar bij de waterkant, maar ook luisterliedjes als Het dorp, Sofietje en Ritme van de regen. Ook moderner repertoire van bijvoorbeeld Frans Bauer, André Hazes en Jan Smit maakt onderdeel uit van het programma.

Gezelligheid troef in dit programma van 75-90 minuten!

Back to the 50s & 60s

Voor iedereen die zijn of haar jeugd en tienerjaren beleefde in de jaren 50 en 60 is dit programma van het Golden Oldies Duo een feest der herkenning! De Beatles, Doris Day, Teddy Scholten, Eddie Christiani, Everly Brothers, Elvis Presley, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, The Blue Diamonds … hun grootste hits zitten allemaal in de Golden Oldies Duo jukebox!

Een feest der herkenning van maximaal 2 x 45 minuten.

Die gouwe ouwe Songfestival tijd

’s Avonds met de hele familie voor de buis en zelf punten geven, de tijd van de grote orkesten en mooie melodieën die iedereen nu nog steeds kent. Kortom, het Eurovisie Songfestival van toen! Het Golden Oldies Duo doet deze tijd herleven met de leukste hits van Corry Brokken, Teddy Scholten, Lenny Kuhr, ABBA, Teach-In, Brotherhood of Man en Cliff Richard. Liedjes als Puppet on a string,  Hallelujah, De Troubadour, Ik zie een ster, Après toi en Congratulations passeren de revue. Kortom: EEN BEETJE nostalgie, NET ALS TOEN!

Een gezellig programma in maar liefst 6 talen, afgestemd op de doelgroep, van ongeveer 75 minuten.

Christmas time

Voor de Kerstperiode is een leuk programma samengesteld met Nederlandse en Engelse Kerstliedjes. Zowel traditionele liedjes passeren de revue, zoals De herdertjes lagen bij nachte, Er is een kindeke geboren op aard en Stille Nacht, als ook schitterende Golden Oldies zoals White Christmas, The Christmas song, Jingle Bells en Rudolph the red nosed reindeer. Het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen met alle bekende songs, maar mag natuurlijk ook heerlijk achterover leunen en luisteren!

Een sfeervol en gezellig programma van ongeveer 2 x 45 minuten.

De lengte van de verschillende programma’s kan aangepast worden aan de wensen van de locatie. 

Neem contact met ons op

× Contact opnemen via WhatsApp!